Valborg.

Kom nyss hem från Lund. Så härligt det var. Solen lyste hela tiden och det var musik och härliga människor! Klart lyckat. Hinner inte skriva så mycket för nu ska jag dra hem till Lindita och sen Hanna.. Här kommer några bilder

Fem sätt att att bli fem gånger finare.

Själv tror jag på "inner beauty" men vad kan det skada att förbättra på det lilla ytliga? Självklart är vi alla fina som vi är men det är inget fel med att få lite extra utstrålning!

5. Hopplöst hår? Mat fixar det.
Man kan spendera hundratals pengar på hårvård och köpa flera stycken olika produkter för att få håret glansigare, men det håller aldrig i slut ändan. Ditt hår är som en skyltdocka för det du äter. Jag kan nästan lova att dom tjejer ni ser vandrande runt på stan med lockar från himmelen eller galet glansigt hår stoppar i sig mycket nyttigheter och
har en varierad kost.
Det är ju faktist sant. Hemligheten till glansigt och friskt hår ligger i vad du äter. För att ta hand om dina små hårstrån måste du fokuserar på att äta en hälsosam och balanserad kost.

Några viktiga mumsigheter som man inte ska glömma att äta för att håret ska bli glatt:
Proteiner: Lax, linfrö, soja, ägg och bönor. Need I say more? Eat up!
VitaminerVitamin A som finns i grönsaker som morötter (förhindra håravfall!) och vitamin C och E (Finns i blåbär och granatäpple)
Mjölk: Mejeriprodukter är rikligt i nödvändiga proteiner och de omfattar kalcium,en viktig byggsten för hårtillväxt.
NötterMånga nötter är rika på selen, en viktig mineral för att förbättra ditt hår och hårbotten

Men självklart betyder ju inte detta att man aldrig får äta något gott därimellan. Om du känner för choklad eller en glass ibland ska du självklart få njuta av det.

För mycket av det goda är aldrig bra...


4. VATTEN

Nu tänker du kanske "hur ska vatten göra mig finare? Det innehåller ju inget alls!" Men innan du säger det vill jag bara påpeka något: Hela du är nästan vatten. Din kropp behöver vatten konstant, och om du ger det vatten regelbundet så kommer du märka hur din kropp reagerar positivt.
För att behålla en yngre och friskare hud behöver du dricka mycket vatten. Det finns inget som kan ersätta behovet av vatten i huden. Hudens fuktighetsbalans är nödvändig om vi ska kunna behålla den frisk och perfekt och det vatten som vi dricker hjälper till att ge önskad fukt. När vi inte dricker tillräckligt med vatten ta vår kropp
vatten från huden. Som resultat blir huden torr och livlös.

Gå upp och drick ett glas vatten nu. Din kropp kommer att tacka dig!


3. Andvänd kläder som passar med din hudfärg

Alla ska få köpa vilka kläder dom vill. Det är ju självklart, men det finns faktist vissa färger som vissa hudtoner andvänder på ett bättre sätt. Det är ju inte helt fel och veta vilka är din hudtons färger?
Innan du läser vilka färger som passar dig bäst klicka HÄR så du får ta reda på om du är varm eller kall.

Varm: Tomatröd, Klart gulgrön, Gyllengul, Djupt blålila, orangeröd, klargul, ljust marinblå.
Kall: Klarröd, citrongul, klarblå, blåröd, djupt blågrön, ljust citrongul, himmelsblå, vitt.
Om man tänker på detta lite extra när man går och shopa nästa gång så kanske man märker med tiden hur man faktist ser lite bättre ut!


2. Nagellack
Visste du att händerna kan avgöra mycket om vem du är? Kolla nästa gång på dina vänners naglar. Är dom nerbitna eller målade i någon fin färg? Vilket ser bättre ut och vem tror du är mer stressad?
Jag tycker att naglarna alltid borde få ha någon fin färg på sig. Jag hinner ju själv inte alltid med att måla men om jag kan gör jag det! Fina och pryda naglar visar tålamod och är fräscht. Och bara för man har korta naglar betyder det inte att det kommer se mindra bra ut. Jag föredrar själv korta naglar men långa är också fina.

Inne färgerna för naglar just nu är:
Stark rosa, ljus rosa, blåglittrigt, och blågrönt.
Själv gillar jag ljusrosa och ljuslila på naglar, but that's just me.
Pretty in pink

1. Våga vara galen!

Att inte våga eller ta chanser med saker och ting är vad som skadar en människa mest. När man hamnar i tråkiga runtiner så känner man sig inte alls så fin i längden. Att alltid köpa samma saker, alltid färga håret i samma färg, eller köpa samma skor... Vad är det roliga i det?
Prova att köpa den tröjan som du bara tittar på i smyg. Glöm dina säkerhets grenser eller dina tankar som
"Men sånt andvänder inte jag" och bara köp det. När du väl har det i påsen känns det nästan lite kittligt i magen och när du andvänder plagget i skolan eller jobbet dagen efter kommer du att känna dig så mycket finare än i vanliga fall.
En del av livet är att våga vara lite annorlunda. Tänk inte så mycket på att vara försiktig eller att inte bryta några oskrivna regler. Köp det du vill köpa och andvänd det med stolthet. Jag kan garantera att du kommer känna dig mycket finare när du har brytit loss ifrån rutinerna.

We only got one life, so don't live for someone else !

Uppe med tupparna.

Har varit vaken i ett tag nu. Är jätte pigg och känner mig fräsch, fast jag ska ändå duscha en snabbis för det kommer bli mycket dans idag wiih. ♥
Jag tar en bild på dagens kläder snart! Nu ska jag duscha och smora in min kropp i massa goda dofter.
Goodmorning
RSS 2.0