ÖVERLEVDE (rejäl uppdatering)

Förlåt för att varit helt borta sen onsdags men har inte haft tillgång till något internet och skit så mycket har hänt!

Jag kan väll börja med att säga på onsdag så åkte vi ju ner, och vi mellan landa i Miami.
 
 
i miami..
 
Allt var ju frid och fröjd i flygplatsen men sen i flygplanet var det en aning hektiskt. Vi alla satt splittrade, men det ville inte Mamma vi fick byta platser med fem familjer och alla flytta runt sig haha, men tillslut var allt fixat. Sen var ju den långa resan till Brasilien inte presic en dans på rosor. Jag kunde inte sova alls, och turbulensen skaka hela tiden nästan.
         Men det värsta var nog när min mammas lampa börja lysa mystiskt av sig själv och hon blev jätte sur och ställde sig på stolen och börja banka på den för den skulle sluta lysa.
 
Ja tillslut lyckades hon göra sönder lampan, och också släcka ner HELA flyget i runt två sekunder. Ja det må låta som lite men det kändes som timmar. Jag var sjukt rädd haha, och min mamma ångrade sig lite hehe. Men aja jag är ju här nu så det beyder ju att jag överlevt.
 
När jag landa i Brasilien var jag döds trött och sov igenom hela torsdagen, har knappt något minne av det HAHA. Så fredag (Igår) tillbrukade jag såhär:
Utsikten ur min Mosters takvåning. JÄTTE FINT ALLTSÅ.
 
Praia Lagoa (stranden sjön) Haha ett ganska lustigt namn.
Praia Da villa.
En jätte fin strand, lägger upp bättre bilder när jag har tid.
Njuter i stranden. Dom kallar denna årstid vinterväder men inte är det vinter alltså??
CHURRASCO. (Grillat kött) Soo gaod.
 
Idag så vakna jag runt ett, stack ner och åt med familjen på Garota da Itauna. Det är stranden som ligger brevid Praia da villa. Sen stack jag hem kollade på Brasilien vs Usa volleyboll BRASILIEN VANN! :) Sen stack jag ner till stan och köpte glass, åt massa, och köpte lite suvenier. Jag kan inte lägga upp bilderna tydligen.. Men jag ska försöka senare.
 
CIAO!
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0