Rio de Janeiro snart

 
Kom nyss hem ifrån stranden. Drack flera coconötter (vattnet innuti) Och tittade på när killarna här i området surfa på vågorna.
   Jag vill också kunna surfa men jag får vänta tills jag blir lite mer våghalsig. Det är inte så lätt som man tror.

Imorgon kommer min vän från Rio och hälsar på med sin familj :D Det ska bli roligt. Jag har tagit med en system kamera och Itouch till henne från usa så jag hoppas hon gillar hennes grejer.  Vi har känt varandra i typ 10år fast bara träffats 5 gånger, lite sjukt igentligen men det är bra när en vänskap kan hållas även fast man knappt träffar varandra :)
 
Nu ska jag duscha och fixa mig fin... Varför vet jag inte, men det är kul och vara fin :) Imorgon (eller var det lördag I dont know) Ska jag kanske gå på en fest hemma hos någon jag känner. Vet inte än om jag ska gå... Fast det kvittar vilket som.
 
 

Några gulliga aper (vilda) Som ville hälsa på oss :) Dom är verkligen urgulliga, och man kan mata dom med bananer om man vill. Dessa aper bor brevid min mosters lägenhet. Synd att jag inte hitta någon liten bebis att fota :( Men aja det gör väll inget.
 
 
Min morbros apelsiner, som han gav till mig (Tog bilden igår).. Jag vet att det är lite skumt att dom är gröna men dom ska vara det när man plockar dom, och sen lämnar man dom några dagar att  bli oranga. Hoppas dom är goda :o
 
Mamma, Morbror Carlingo, Jag, Mormor Olinda, och Louise :)
 
Okay Ciao darlings. För er som inte vet så utalar man Ciao "Tjau" Hihi
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0