Free

Min mamma tyckte det var en bra idee att gå 4+ timmar i 40grader sol. HAHA JA JÄTTE BRA IDEE.
Nu är jag i alla fall hemma och , big surprise, jag överlevde. Vi skulle leta efter en privat klub som vi kunde käka lite lunch i. 
   När vi väll hitta stället fick man absolut inte komma in om man inte hade något sorts medlemskap vilket inte vi hade, men Louise var så gullig att receptionisten inte kunde säga nej till henne så hon ringde runt fem samtal bara för att vi skulle äta lite... HAHA!
 
Tillslut fick vi äta så vi gick in på resturang avdelningen där alla dom rika satt och babbla om livet, och vi gick in med flipflopp och allt som inte var tillåtet hehe, fast ingen sa något..
  FAST DET BÄSTA var nog att sen när vi ätit oss mätta så skulle vi ta checken men servitricen bara " It's on kirk today" ( Kirk är ägaren för privat klubben ) Haha vi ba Oj... Sen några sekunder kom han till oss och hälsade vilket var trevligt :) 
 
Jag antar att han ville ge oss en bra förstaintryck så vi skulle köpa ett medlems skap ( Vilket kan gå på 30,000kr) Men vem vet hehe..
 
 
Ciao 

Brasilien

Runt en och en halv vecka kvar tills jag sticker till Brasilien. Nu är inte datumet pang säkert ( Och med mina föräldrar pålitlighet kan denna resan skickas upp till September, vad jag vet) Men just nu ser det ut som att 8nde Augusti sticker vi ner dit!
 
VAD SKÖNT SÄGER JAG BARA. 
Även fast det är "vintertid" där just nu (Vilket är som en bra svensk sommar) Så längtar jag ändå. Vill komma bort från denna dregliga fuktigthet i Texas lite, och träffa min underbara familj, äta churrasco. 

Kanske mest av allt behöver jag också avslappna lite... Aja skönt ska det bli, även fast jag och flygplan inte är någon bra kombination presic. Gillar verkligen inte att flyga, och jag har redan flygit en gång iår till Usa från sverige... Men aja nu ska jag inte klaga om sådana ilandsproblem!

 
Här bor/bodde vi när vi kommer ner till Brasilien. Fast nu ska vi sälja våran lägenhet här, och kanske leta efter ett hus... (Sommar hus det vill säga)

Ciao Lindinhas!
RSS 2.0