Varit lite borta

Har inte bloggat sa mycket (Sitter pa skolans data sa har sega bokstaver)
Vet inte riktigt varfor... Har bara inte orkat hahaha men nu ar jag tillbaka allt! Dom senaste dagarna/helgen har varit jatte bra! Fast inga stora nyheter presic.
 
Idag i skolan sa har det gatt bra. I min forsta klass ar jag en "hjalpare" en sadan som hjalper tillmed lararen och idag sa gav lararna vi elever en halloween fest typ vilket var snallt :)
I min bil klass chillade jag med killarna och vi at godiset jag samlade pa mig innan pa "festen" typ haha!
 
Nu ska jag forsatta vara aktiv i klassen ;)

CIAO

Home sick :(

Blää, jag är hemma idag (Är sjuk) Har haft sjukt ont i magen under hela natten..
 
Men även fast jag har ont i magen så ska jag ändå hjälpa lilla Louise-fisen med hennes läxa.. Haha, hon börjar lära sig mer och mer engelska!
 
Nästa vecka är det halloween här, då ska jag se till att ta massviss med bilder ;) Det kommer bli jätte skoj.
 
Idag kommer förresten min pappa hem, har har varit borta hela månaden i danmark, undrar vilka presenter han har hem till mig och louise.. har inte frågat om några men hoppas innerligt att han har tagit med svenskt godis. Glömde och fråga har årets ångest över det :(
 
Ciao Bellas.

Hemma

Hejsan Svejsan! 
   Kom nyss hem från skolan, och idag så sätter dom in våra betyg och jag har B och A i alla ämnen förutom en som det är C i, ganska sjukt egentligen brukar aldrig ha så bra betyg :O Haha fördelen att inte ha några kompisar... HAHA
 
Jag har inget speciellt planerat för idag som vanligt så jag ska bara chilla hemma och göra läxor kolla på lite filmer, skypa kanske. 

 
Random bild från några dagar sen, pray 2 jesus 
 
Ciao
RSS 2.0