New in

Varit i stan hela eftermiddagen och köpt nya kläder och skor inför hösten. Så snällt av pappa att höst handla med mig! 
 Jag fick också en jätte vacker väska av honom. 
 
Märket av väskan är Micael Kors vilket för min del är jätte dyrt ! :O Men jag har aldrig haft en "fin" väska, så jag är jätte glad med denna som min första. Den är verkligen jätte fin tycker jag, och det balla är att smycket är gjort av guld! Who knew!
 


Studded Boots
Lite skum iphone kvalite.. Dom här snyggingarna gick på 420kr, faktist inte så hemskt. Fast det är faktist en ganska dyrt pris för att vara i USA :$ 
 
 
All Black All Star Converse
 
( I min åsikt) DÖ snyggiga converse. Tycker det är skit fint med hel svarta converse, och det var kärlek i första ögonkast när jag såg dom har finisarna i äffaren. Dom kostade 350kr. Vi behöver nog inte ens ta upp om hur billiga converse är här i USA egentligen? 
 
 
Black Skinnies With Ankle Zippers
 
Från Forever 21, storlek 26... Lagom skeptiskt när jag dör för att komma in i 27, men det stog europeisk storlek 36, vilket är inte helt omöjligt för mig HA! Nåväl dom var så fina så jag kan väll gå ner ett par kg för byxornas skull ;) 
 
Dom kostade bara 112kr (inte på rea) Haha sjukt :o
 
 
Three Basic's 

Tree fräscha Linnen ( alla för sammanlagt 30spänn typ). Behövde linnnen så detta är simpelt och perfekt!
 
 
MICHAEL KORS
 

Min första designer väska! :D Så otroligt glad. Självklart tycker jag den är dö läcker, fast bilden ger ju inte presic någon rättvisa... Bra fotograf här va ;)
Hahaha nä men denna lilla fisen gick för totalt (Med tax, jävla tax) 2,254 kr och utan tav 2,085 kr. Solklart det högsta jag ( Eller inte jag presic..) var tvungen att betala idag, men det bästa köpet också! 
 
 
 
Det finns några tröjer som jag köpte också, men varvt två av tre av dom tröjorna är sönder (snacka om fail) så jag tänker byta dom två imorgon, så jag visar dom tre tröjorna imorgon istället :) Hehe!
 
Ciao Beauties.
Hanna
2012-09-09 @ 17:10:58

Så fina saker Linda! Lycka till imorgon!! :D

Svar: Tack<3<3
*
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0